fbpx

Sådan fungerer det

For ALLE i hele verden
Rid Bedre TV er videoserier med ridesportens dygtigste og mest succesfulde trænere og ryttere, og du kan få adgang til dem uanset, om du bor hundredevis af kilometer væk!

Nye videoer løbende med sportens mestre !

Hver måned udkommer der flere nye videoer med en anerkendt træner, der deler ud af sin viden og erfaring med ridning på alle niveauer. Når serierne er udkommet er de fortsat tilgængelige for for abonnenter, og biblioteket tæller indtil videre tæt på 600 videoer.

Topkvalitet til verdens bedste pris

Rid Bedre TV er verdens billigste online måde at blive en dygtigere rytter. Og samtidig er vi også stolte af at levere videoer i såvel produktionsmæssig topkvalitet såvel som i det faglige indhold. Alle videoer er produceret af uddannede fagfolk med mange års erfaring indenfor både filmproduktion og journalistik, og derudover er ridning og træning af heste også en del af vores hverdag og har været det altid. Det er din sikkerhed for, at trænernes værktøjer bliver formidlet korrekt og på en måde, så man forstår, hvad de mener. Vores filosofi er, at holde prisen på et niveau, hvor de langt fleste kan være med. For vi synes ikke, at det skal være økonomi, der afgør, om man kan udvikle sig som rytter.

Sådan bliver du medlem
Du kan blive medlem for helt ned til under 60 kroner om måneden, hvis du tegner et årskort med abonnement. Du kan også købe et månedskort for 79 kroner. Endelig kan du glæde en ven eller dig selv med et gavekort til dette online ryttermekka. Du kan betale med både MobilePay og de mest almindelige betalingskort.
Tilmeld dig Rid Bedre TV HER

Dressur, springning, miljøtræning, portrætter osv. osv.
Serierne handler ofte om dressur, fordi det er en grundlæggende forudsætning i alle ridningens discipliner, men der kommer også serier om springning og andre andre discipliner, herunder blandt andet islænder og ryttertræning. Vi laver desuden portrætinterviews med nogle af ridesportens mest spændende profiler.

For ryttere på alle niveauer
Uanset hvor god, man er, så kan man altid blive bedre! Rid Bedre TV tilbyder alle at træne med ridesportens mestre, og det betyder, at det kun er de dygtigste og mest anerkendte trænere, der vil blive udgivet.
Vi har et ydmygt håb om, at Rid Bedre TV vil bidrage til at gøre rytterne endnu bedre til glæde for både rytterne selv, hestene og ridesporten generelt.

Ingen binding – nem opsigelse
Uanset hvordan du tilmelder dig, så kan du altid melde dig fra igen. Du logger blot ind og under “min side – abonnementer” finder du dit abonnement, og her kan du trykke afbryd, og så bliver der ikke trukket mere. Der er intet opsigelsesvarsel, og du vil have adgang til Rid Bedre TV i den tid, du har betalt for. OBS alle abonnementer fornyes automatisk uden varsel, medmindre de afmeldes inden næste betaling.