fbpx

Betingelser

Betingelser

Når du opretter dig som bruger på Rid Bedre TV, bliver du bedt om at sige ja til følgende betingelser, som du bedes læse grundigt igennem og sikre dig, at du har forstået.

Betingelserne på Rid Bedre TV kan blive ændret løbende, og du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret. Væsentlige ændringer vil dog blive udsendt pr. mail med passende varsel.

1. Aftale og produkter

Rid Bedre TV tilbyder videoserier med ridesportens bedste trænere. Du kan se dem 24 timer i døgnet, og du kan få fuld adgang til alle videoer med et abonnement eller et gavekort. Når du har registreret dig og betalt, har du adgang til dine produkter alle døgnets 24 timer.
Du skal være 18 år for at registrere dig og købe adgang til sitets produkter. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.
Når du registrerer dig, skal du udfylde dit fulde navn, adresse og en gyldig mailadresse samt skrive en adgangskode, du selv vælger. Din adgangskode er hemmelig, og det er dit ansvar at sikre, at den ikke kommer i tredjeparts besiddelse.

2. Abonnement & gavekort

Køber du et månedligt abonnement, har du fuld adgang til alt indhold på ridbedre.tv i perioden. Abonnementet fornys automatisk hver måned, og kan til enhver tid opsiges. Det samme gælder for tre- og seksmåneders kort, der automatisk fornyes ved henholdsvis tre- og seks måneders interval. Årskort fornyes én gang årligt. Gavekort gælder den tid, der står på kortet og slutter ved udløb af den betalte periode. Udløbsdato står i den mail, der fremsendes automatisk lige efter købet, og som også indeholder link til aktivering af gavekortet. Gavekortet kan også indløses manuelt. Her køber man det abonnement, der svarer til den tid gavekortet giver adgang til og betaler med den kode, der står på gavekortet. Fx køber man månedskort og betaler med gavekort én måned etc.

3. Din profil er kun til dig

Din profil på Rid Bedre TV er personlig og loginoplysninger må IKKE gives videre til tredjepart. Det er heller ikke tilladt at vise videoerne til andre, herunder i offentlige eller private sammenkomster. Sker dette uden forudgående tilladelse fra Rid Bedre TV, forbeholder vi os retten til omgående at kræve betaling for dette ud fra en pris alene bestemt af Rid Bedre TV.

4. Brug af Rid Bedre TV ved begivenheder

Ønsker du at vise vort indhold til andre end dig selv eller i forsamlinger, kontakt da venligst Rid Bedre TV på mail@ridbedre.tv for en aftale herom.

5. Betaling, fornyelse & fortrydelse

Rid Bedre TV accepterer gængse betalingskort som Visa, Visa/Dankort, MasterCard, Visa Electron, ligesom der kan betales med MobilePay. Køber du et månedligt abonnement vil det ligeledes blive trukket umiddelbart efter købet, og dit abonnement vil træde i kraft straks du har betalt. Herefter vil der hver måned automatisk blive trukket abonnementsbetaling. Hvis du eksempelvis køber abonnement den 10. oktober, så vil den månedlige betaling falde hver måned den 10. Betalingen sker altid forud.

Når du tegner et abonnement giver du samtidig Rid Bedre TV ret til at trække betaling for dette ved hver fornyelse. Det er som udgangspunkt ikke muligt at fortryde dit køb, da du modtager din ydelse med det samme, du har betalt. Der er dog en lovbestemt 14 dages fortrydelse fra den dag, du indgik aftalen. Denne ophører straks, du har taget vores tjeneste i brug, og gælder derved ikke ved fornyelser. Du kan selvfølgelig stadig til hver en tid afmelde dit abonnement inden næste fornyelse – se punkt 8.
Vi anbefaler, at du gemmer din kvittering for betalingen, som du modtager på mail umiddelbart efter købet. Nb. husk at opdatere dine kortoplysninger, hvis du får nyt betalingskort, mister eller spærrer det. Dette kan gøres under din profil på ‘min side’.

Prisen på Rid Bedre TV kan blive reguleret på linje med enhver anden ydelse. Hvis prisen hæves på et eksisterende abonnement, vil det blive varslet til dig som kunde per mail. Du kan til enhver til afbryde dit abonnement inden næste betaling forfalder, og så vil der ikke blive trukket mere.

6. Rabatkoder

Rabatkoderne er unikke og kan således kun bruges én gang, ligesom der er en udløbsdato på rabatkoden. Denne vil fremgå i det materiale, hvori, du modtog rabatkoden.

7. Sikkerhed

Rid Bedre TV bruger Quickpay og Clearhaus til at håndtere betalingerne. De er sikre, godkendt i Danmark og anbefalet af førende banker. Alle køb faktureres i danske kroner og alle priser er inklusiv moms.

8. Opsigelse af abonnement

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du logger blot ind og under “min side – abonnementer” finder du dit abonnement, og her kan du trykke afbryd, og så bliver der ikke trukket mere. Der er intet opsigelsesvarsel, og du vil have adgang til Rid Bedre TV indtil næste betaling skulle forfalde.

9. Nyhedsbrev

Når du opretter dig som bruger på Rid Bedre TV, får du samtidig mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Dette kan til enhver tid afmeldes under din profil eller ved at framelde dig via linket i selve nyhedsbrevet, du modtager pr. mail. Det er ligeledes muligt at tilmelde sig nyhedsbrevet på en formular direkte på ridbedre.tv uden at oprette sig som bruger. Der er ikke faste tidsintervaller mellem nyhedsbrevene. Der vil dog typisk være tale om ét til to pr. måned.

10. Ophavsret
Alt indhold på Ridbedre.tv, herunder videomateriale, billeder, logoer og tekst tilhører Rid Bedre TV, og det må ikke kopieres eller videresælges. Overtrædes ophavsretten må man påregne fakturering af pris fastsat af Rid Bedre TV samt påbud om straks at ophøre med overtrædelsen. Sker dette ikke, må man forvente anmeldelse til relevante myndigheder.

11. Indhold på Rid Bedre TV

Formålet med videoserierne på Rid Bedre TV er at give ryttere og hestefolk redskaber til at dygtiggøre sig indenfor heste og ridning. Rid Bedre TV kan ikke tage ansvar for negative konsekvenser eller eventuelle ulykker, der måtte opstå som følge af inspiration fra videoerne. Det er alene brugerens eget ansvar at sikre sig, at både han eller hun samt hesten er fysisk og mentalt klar til de opgaver, der stilles.

12. Teknisk

Rid Bedre TV kan ikke garantere at ridbedre.tv altid fungerer, men alle eventuelle problemer vil blive søgt løst så hurtigt som overhovedet muligt. Der kan opstå tekniske problemer, som kan resultere i kortere eller længere perioder, hvor sitet er ude af drift. Rid Bedre TV yder ikke økonomisk kompensation til brugerne som følge af tekniske problemer med ridbedre.tv, ligesom Rid Bedre TV heller ikke kan holdes ansvarlig for problemer med internetforbindelse eller andre tekniske problemer.

13. Links til andre internetsider

Rid Bedre TV garanterer ikke for indhold på andre internetsider, der eventuelt linkes til på ridbedre.tv. Vi anbefaler, at betingelser for de pågældende sider læses grundigt, før man bruger dem.